11/07/2009

HOEVEEL EXTRA GELD WIL JIJ VERDIENEN?

In deze tijden dat de “bankbobo’s” gewoon weer hun bonus opstrijken, soms nog meer als het jaar daarvoor, dat de grote banken zich geen zorgen hoeven te maken omdat kaboutertje Bos er wel voor zorgt dat ze overeind blijven, dat de pensioenfondsen de kredietcrisis wel te boven komen en gewoon de premie verhogen en de uitkering bevriezen, en dus heel goed voor zichzelf zorgen en nog rijker worden als dat ze al waren, moeten wij daarentegen, als gewone burger, steeds meer voor ons zelf gaan zorgen.

Ik zeg het eigenlijk al jaren, maar echt mensen, zorg goed voor jezelf, de overheid en de rijke bobo’s zorgen echt niet voor de “gewone man”. Zorg dat ook jij je weerbaarder maakt, maak je plan B. Ik ben er al een tijd mee bezig en creëer nu op verschillende manieren extra inkomen. En ik kan het niet vaak genoeg zeggen, het is echt heel simpel!.

Mijn vrouw heeft dit ook gedaan. Zij heeft al zo’n 25 jaar ervaring als secretaresse, waardoor zij op het idee kwam om dit als uitgangspunt te nemen om via het Internet geld te gaan verdienen. Ze heeft zelf een website (www.online-secretaresse.com) gemaakt, zonder dat ze hier ervaring mee had. En nu verdient ze met haar opdrachten een behoorlijk extra bedrag per maand, buiten haar reguliere werkzaamheden. Haar tokootje loopt werkelijk als een trein.

Dit alles heel simpel en voor echt een belachelijke kleine investering. Met het pakket van XSPRO kan je zoveel websites maken als je wilt en dit pakket is al van jou voor een éénmalig bedrag van zo’n € 125,-, daarnaast heb je een hostingbedrijf nodig, die tegelijk ook je domein kan registreren. En dit is er al voor een bedrag van € 37,- per jaar, waar hebben we het over.

Dus… waar ben jij goed in, wat zijn jouw hobby’s waarover je een website kan maken en hiervoor opdrachten kan genereren, of een e-book schrijven en op je site verkopen, of cursussen maken en via je site anderen coachen, of wellicht producten verkopen. Je kan het zo gek niet bedenken. Als ik het kan, als mijn vrouw het kan, dan kan JIJ het ook.

BEGIN NU

Met vriendelijke internetgroeten,

www.zelfstandigondernemen.com
www.leef-je-eigen-leven.nl
www.online-secretaresse.com
www.extra-salaris.nl

Geen opmerkingen: