1/23/2006

Overheids arrogantie ten top

Voor jouw gelezen in de telegraaf van 21 januari 2006. Het is echt het toppunt van arrogantie van de overheid. Nog meer reden om je op de hoogte te stellen om voor je zelf zaken op orde te stellen en voor jezelf te gaan zorgen.

Den Haag, Zaterdag

De tweede kamer bekijkt binnenkort met minister Remkes (binnenlandse zaken) of en hoe een achteruitgang in inkomen voor kamerleden door de nieuwe zorgverzekeringswet gecompenseerd kan worden.

Dit blijkt uit een brief van het hoofd van de salarisadministratie van de tweede-kamerleden. SP-kamerlid Agnes Kant vindt de actie schaamteloos. "Door het nieuwe zorgstelsel gaan veel groepen er flink op achteruit. Een kamermeederheid laat hen flink in de kou staan, maar wil de achteruitgang wel voor zichzelf compenseren? Dat is niet uit te leggen"

De commissie Emolumenten, bestaande uit twee VVD'ers, een CDA'er en een PvdA'er, gaat binnenkort met de bewindsman in gesprek. Kamerleden gaan er, afhankelijk van het feit of ze zelfstandige zijn of niet, zo'n 100 tot 400 euro op achteruit in het nieuwe zorgstelsel, net als bijvoorbeeld ambtenaren.

_______________________

Het is een gospe. Beste mensen, dit is typerend voor wat de overheid met zijn burgers voor heeft. Zelfverrijking en zakkenvullerij van ambtenaren is toegestaan, maar de bevolking mag gewoon meer betalen en uitgeknepen worden. Ze kunnen toch niets anders dan het te accepteren. Het is dus belangrijk dat je je realiseerd dat alleen JIJ voor jezelf kan beslissen of je hieraan blootgesteld wilt worden, en wat je hieraan wilt doen. Iemand anders doet het niet voor je. Ga zelfstandig iets onderenemen door trainingen te volgen hoe je geld kan verdienen op het internet. Dat is namelijk de meest makkelijke manier om uit je situatie te komen van altijd tekort aan geld te hebben.

Doe er je voordeel mee en kijk op mijn site www.zelfstandigondernemen.com


Met vriendelijke groeten,

Vick, Internet Ondernemer.

Geen opmerkingen: